Esküvői torta


content/esküvői_torták/10013516_1576734555949106_4108085689265921793_n.jpg

A jó esküvői torta stílusában olyan, mint az esküvői dekoráció, ízében pedig olyan, mint a házasélet: ÉDES ÉS ELLENÁLLHATATLAN. A torta felvágása az esküvői ceremónia része, amikor minden vendég az ifjúpárt és a tortát figyeli, ezért nem mindegy, hogy milyen tortakölteménnyel készültök a NAGY NAPRA.

Az ideális esküvői torta mutatós, stílusában és színében igazodik az esküvő helyszínéhez. ÉS EMELETES! Hogy miért?

Anno a középkori Angliában az ifjú párnak a vendégek tortával kedveskedtek. Ahogy érkeztek a torták, úgy tették egymás tetejére azokat, majd a felhalmozott torták fölött kellett megcsókolnia egymást az ifjú párnak. A torta akkoriban a termékenységet is szimbolizálta: minél nagyobb volt, annál inkább jelképezte a biztos gyerekáldást. Innen származik az emeletes torta ötlete.

Ha esküvői tortát választotok, akkor tehát ügyelni kell arra, hogy felkeltse az érdeklődést, külsejében harmonizáljon a dekorációval, de ami mégiscsak a legfontosabb: legyen ellenállhatatlanul finom.

Ha a Torta Palota kézműves tortaműhelyből választasz tortát, és esküvői desszertet, garantáltan nem fogsz csalódni. Utóbbiban sem kell kételkednek, mert nemes alapanyagokból egyedi receptúrák alkalmazásával készítjük süteményeinket is, amelyektől természetesen ízletes minden finomságunk, épp annyira, mint tortáink.

Havi rendszerességgel tartunk jegyespár találkozókat, ahol közösen megtervezzük a tortát és kóstolásra is lehetőség van. Nem csak a torták ízeit lehet megismerni ilyenkor, hanem a desszertasztal süteményeit is megkóstolhatják.

Akik már túl vannak ezen a gyönyörű eseményen, se csüggedjenek! Könnyen nosztalgikus hangulatba kerülhetnek egy házassági évforduló alkalmára készített tortaköltemény segítségével. Hisz akár 50 év házasság után is lehet olyan édes az élet, mint a Nagy Napon!